Batnoga Biljana


Advokatska kancelarija Veličković

Sekretar

Jezik

Biljana je poslovni sekretar u advokatskoj kancelariji. Rođena je 1989.g. u Republici Hrvatskoj. Srednju školu završila u Beogradu 2008.g., diplomirala je na Fakultetu univerziteta u Beogradu 2016.g. Nakon diplomiranja odlazi na godinu dana u Francusku radi usavršavanja.

Advokatskoj kancelariji Veličković se u svojstvu poslovnog sekretara pridružje 2017.g. Obavlja administrativno sekretarske poslove i značajno ubrzava, pospešuje i čini efikasnijim rad kancelarije. Svojom energijom doprinosi pozitivnoj atmosferi u radnoj sredini. Govori engleski i nemački jezik.

Biljana kordinira rad kancelarije, obrađuje poslovne informacije, arhivira dokumenta stara se o opremanju kancelarije, vrši komunikaciju sa klijentima. Iako obavlja sekretarske poslove Biljana poseduje diplomu Fizičkog fakulteta u Beogradu i odlično poznavanje stranih jezika. Prethodno radno iskustvo je sticala još za vreme studija u Beogradu u privrednim društvima koja su obavljala aktivnosti iz oblasti ekonomije i finansija.

U svoje slobodno vreme kao aktivni hobiji je zanimaju strani jezici, voli putovanja, izučava meterološke fenomene i prirodu. Krasi je i odlično poznavanje prirodnih nauka što dodatno pomaže pri obavljanju svakodnevnih poslova.

Advokati Beograd - poslovni sekretar Batnoga Biljana

Kontakt: