Zadovoljan klijent je preporuka za advokata

O nama

Profesionalne advokatske usluge

Pravo mesto za Vas

Advokat pored osnovne dužnosti da štiti interese klijenata, mora da bude čuvar ustavnosti i zakonitosti i da uvek ukazuje na povrede propisa kako sa strane sudske tako isto u slučaju potrebe i od strane izvršne vlasti. Advokat mora da poštuje Kodeks profesionalne etike advokata. Advokat mora da bude nezavistan, savestan, pošten, da čuva advokatsku tajnu i ugled advokature. Preporuka za advokata trebaju da budu veliko znanje, odmerenost i analitičan prilaz problemu Ovim načelima rada sam se rukovodio kada je advokatska kancelarija osnovana,  upisao se u imenik advokata i počeo da se bavim advokaturom. 

Naš pravni tim će  uvek  biti spreman da Vam pomogne u bilo kom Vašem slučaju i da vam izađe u susret sa predlozima i savetima. 

Mesto gde ste uvek dobrodošli

O advokatskoj kancelariji

Advokatska kancelarija “Veličković”  smeštena u samom srcu grada sa iskusnim timom advokata na čelu, uvek je spremna da Vam izađe u susret i pruži najbolju moguću profesionalnu uslugu.

Za razliku od nekih drugih advokatskih kancelarija u Beogradu pokušavamo svojim klijentima da obezbedimo moderan pristup u rešavanju pravnih problema uz zadržavanje maksimalne korektnosti u međusobnim odnosima. Najbolja preporuka za advokata su zadovoljni klijenti. Težimo da kroz dinamičan i savremen pristup pružimo pravnu pomoć u različitim pravnim oblastima na način da potrebe klijenata budu što efikasnije ostvarene.  Koliki će biti nivo uspešnosti u nekom poslu zavisi od brzine koja je potrebna da se shvate promene koje dolaze i da se na te promene pruži adekvatan odgovor. Gledamo da svojim odnosom prema obavezama i kvalitetnim standardom  ponašanja širimo dobru reputaciju.

01

Profesionalnost

Na prvom mestu! Nešto što u svakom trenutku možete očekvati od nas. Profesionalnost  prvo  preporučuje advokata.  

02

Fokusiranost

Svaki slučaj dobija našu punu pažnju i posvećenost bez obzira na težinu. Nekada i mali klijenti donesu veliku preporuku. 

03

Ozbiljnost

Sve naše klijente shvatamo ozbiljno i odlučni smo da im pomognemo. Ozbiljnost mora biti vrhunski standard u obavljanju posla.

Pravne usluge naše advokatske kancelarije

Vrste naših usluga

“Error(ignorantia) iuris nocet,facti non nocet.”

Zabluda o pravu škodi, zabluda o činjenicama ne škodi.

Preporuka za advokata su klijenti

Viz komerc doo Beograd je klijent advokatske kancelarije
Vakpak je klijent advokatske kancelarije
Udruzenje osiguravaca Srbije je klijent advokatske kancelarije
Palisada je klijent advokatske kancelarije
Limar doo - advokatska kancelarija klijent
Laptop servis Beograd - advokatska kancelarija klijent
Interact biz doo Beograd - advokatska kancelarija - klijent
ForMeIt Beograd je klijent advokatske kancelarije
Balboa - advokatska kancelarija - saradnik
elite nekretnine - advokatska kancelarija - saradnik
Dn company - advokatska kancelarija klijent
Ciklos Beograd - advokatska kancelarija - saradnik