Naša advokatska kancelarija Vama na usluzi

O nama

Profesionalne advokatske usluge

Pravo mesto za Vas

Advokat pored osnovne dužnosti da štiti interese klijenata, mora da bude čuvar ustavnosti i zakonitosti i da uvek ukazuje na povrede propisa kako sa strane sudske tako isto u slučaju potrebe i od strane izvršne vlasti. Advokat mora da poštuje Kodeks profesionalne etike advokata. Advokat mora da bude nezavistan, savestan, pošten, da čuva advokatsku tajnu i ugled advokature. Ovim načelima rada sam se rukovodio kada je advokatska kancelarija osnovana,  upisao se u imenik advokata i počeo da se bavim advokaturom.

Naš pravni tim stručnjaka uvek će biti spreman da Vam pomogne u bilo kom Vašem slučaju i da vam izađe u susret sa predlozima i savetima sa ciljem dobijanja najboljih mogućih rezultata.

Mesto gde ste uvek dobrodošli

O advokatskoj kancelariji

Advokatska kancelarija „Veličković“  smeštena u samom srcu grada sa iskusnim timom advokata na čelu, uvek je spremna da Vam izađe u susret i pruži najbolju moguću profesionalnu uslugu.

Za razliku od nekih drugih advokatskih kancelarija u Beogradu pokušavamo svojim klijentima da obezbedimo moderan pristup u rešavanju pravnih problema uz zadržavanje maksimalne korektnosti u međusobnim odnosima. Težimo da kroz dinamičan i savremen pristup pružimo pravnu pomoć u različitim pravnim oblastima na način da potrebe klijenata budu što efikasnije ostvarene. Modernost vremena u kome živimo i česte izmene propisa zahtevaju konstantno prilagođavanje i sticanje novih znanja čemu gledamo da se prilagodimo kao kancelarija koja želi da ostvaruje konstantan napredak. Koliki će biti nivo uspešnosti u nekom poslu zavisi od brzine koja je potrebna da se shvate promene koje dolaze i da se na te promene pruži adekvatan odgovor. Gledamo da svojim odnosom prema obavezama i kvalitetnim standardom  ponašanja širimo dobru reputaciju.

Advokatska kancelarija Velickovic

01

Profesionalnost

Na prvom mestu! Nešto što u svakom trenutku možete očekvati od nas.

02

Fokusiranost

Svaki slučaj dobija našu punu pažnju i posvećenost bez obzira na težinu.

03

Ozbiljnost

Sve naše klijente shvatamo ozbiljno i odlučni smo da im pomognemo.

Pravne usluge naše advokatske kancelarije

Pogledajte paletu naših usluga

“Error(ignorantia) iuris nocet,facti non nocet.”

Zabluda o pravu škodi, zabluda o činjenicama ne škodi.