Advokat za razvod brakaAdvokat za razvode

Pravna pomoć

Advokatska kancelarija Veličković je sticajem okolnosti u svojoj praksi imala više stotina slučajeva vezanih za razvod braka. Danas su razvodi uglavnom vrlo neprijatno iskustvo, nažalost ima i previše slučajeva koji završe na sudu podnošenjem tužbe. Mnoge oblasti pravnog delovanja su lepše i prijatnije od razvoda braka kako za klijente tako i za advokate ali kada dođe do razvoda svakako nije lose angažovati advokata specijalizovanog za razvod braka. Jedna od oblasti posebne specijalizacije advokata iz naše kancelarije su i razvodi. Višegodišnje ozbiljno iskustvo jer razvoda ima nažalost mnogo nam daju mogućnost kvalitetne pravne pomoći klijentima te smo se sticajem okolnosti specijalizirali i za ovu oblast.

Pravni tim advokatske kancelarije pruža veliki broj usluga koje se odnose na razvod braka. Neke od usluga koje pružamo su:

• Konsultativni sastanci i savetovanje oko pitanja razvoda braka;

• Sastavljanje tužbi i predloga za sporazumni razvod braka;

• Zastupanje na sudu u postupcima sporazumnog razvoda braka;

• Zastupanje u brakorazvodnim parnicama po tužbi;

• Sastavljanje sporazuma o deobi zajedničke imovine stečene u braku;

• Sastavljanje bračnih i predbračnih ugovora;

• Zastupanje u alimentacionim sporovima za izdržavanje deteta ili supružnika;

• Zastupanje u sporovima povodom deobe zajedničke imovine stečene u braku;

• Sastavljanje redovnih i vanrednih pravnih lekova u postupku razvoda.


Advokat za razvod braka

Ukoliko imate neka dodatna pitanja oko razvoda braka ili su vam potrebne dodatne informacije advokatsku kancelariju možete kontaktirati putem mejla ili iskoristiti kontakt formu na sajtu advokatske kancelarije. Advokatsku kancelariju možete kontaktirati i putem telefona objavljenih na sajtu. Dodatne informacije o advokatima možete dobiti i preko imenika Advokatske komore Beograda. Radno vreme kancelarije je od 08:00 h do 17:00 h, adresa advokata je u Resavskoj 8 na Vračaru.


developed by SOFT+ / © Advokat Veljko M. Veličković 2014.


A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/advokatv/public_html/fuel/application/libraries/Template.php:167)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672