Makaji Slavko

Advokat

Obrazovanje

Profesionalno članstvo

Jezik

Advokat Makaji Slavko je advokat saradnik advokatske kancelarije Veličković. Od svih saradnika poseduje najveće iskustvo i staž u advokaturi. Od rane mladosti obavlja složene i visoko odgovorne poslove, još kao pripravnik karijeru započinje u jednoj od najeminentnijih advokatskih kancelarija za krivično pravo u Vojvodini.

Završio Pravni fakultet univerziteta u Novom Sadu kao jedan od naboljih studentata u generaciji sa visokom prosečnom ocenom. Advokatske poslove obavlja počev od 1984.g.

U mladosti je bio zaposlen u okviru sudskih organa advokatske komore Vojvodine da bi zatim nastavio svoju samostalnu praksu. Specijalista je u oblasti krivičnog prava gde pruža usluge pravnog savetovanja i zastupanja. Poseduje veliko iskustvo u zastupanju okrivljenih za krivična dela opšteg kriminaliteta. Bio je punomoćnik okrivljenim licima kojima su pretile višegodišnje zatvorske kazne u delima koja su bila medijski propraćena kroz novinske naslove i televizijske izveštaje. Zastupao je okrivljena lica i pred Specijalnim sudom za organizovani kriminal u Beogradu. Branilac mnogobrojnim okrivljenim licima u prekršajnom postupku za prekršaje i privredne prestupe.

Advokat Makaji Slavko – advokat saradnik kancelarije Veličković

Osim krivičnog prava Slavko poseduje značajno iskustvo u privrednom pravu. Pruža pravnu pomoć pri osnivanju i zastupanju privrednih subjekata. Zastupao je već broj privrednih kompanija u sporovima velike vrednosti. Savetuje investitore prilikom transakcija i poslovnih ulaganja. Pruža pravnu pomoć u stečajnim postupcima odnosno pri gašenju kompanija, likvidaciji, i ostvarivanju drugih prava stečajnih poverilaca.

Advokati Beograd - advokat Slavko Makaji

Kontakt: